My Baby Dolls

….

Tisdag idag och sommarlovet börjar närma sig! Iik!

Nicole & Vanessa ska hänga med kusin Felicia efter skolan, och jag behöver ta mig/oss ut och handla matsäck till 2 av barnen som ska iväg på utflykt imorgon.

Igår ringde Puua och ville ta med sig Celina på en liten shoppingrunda, hon var så stolt så stolt! ? Mummu hämtade med sig Isabelle och jag blev kvar med minstingarna.

Vi gick och hämtade Kevin från skolan, mötte även äldsta dottern som slutat tidigare och medans vi väntade på att Olivia skulle sluta kom Mummu & Puua dit med Celli & Bebo. Dom var så glada! Såpbubblor, slime, halsband och läppsyl hade dom i sina påsar ?

Vi bestämde oss för att gå hem till dom och vänta in resten av gänget och sen grillade vi och åt glass till efterrätt.

Det har varit så varmt på övervången här hos oss så några har klagat på att dom inte kunnat sova, så igår hämtade jag ner fläkten som dom fick ha i sina rum. Hela natten har det ösregnat och nu är det lite blandat väder. Varmt, soligt, kvavt, regn och mörkt vartannat.

Jonathan & Danilo gjorde dessa inskolan, hur himla fint???

Jahop. Jag städar medans Benjamin och Melanie sover och Celina & Isabelle spelar spel. Dammsuger, moppar golv, tvättar kläder, viker kläder, diskar, tvättar speglar… Under dessa varma dagar har vi knappt varit hemma, men någo än har stökat till ändå, haha! Och sten/grus överallt och kladdiga golv… nä, nu är det storstädning medans jag väntar på att barnen ska komma hem från skolan.

Vad gör ni idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin 83

    Tack för en ìnsprerande blogg!? Förbereder inför skolavslutning när största tjejen går ur 9an. Tvättar, tvättar och städar. Spelat spel med de minsta barnen för ute går inte vara pågrund av hugriga myggor. ?

stats